δημητρης τσαμης

Ο Δημήτριος Τσάμης του Βασιλείου είναι Γενικός Χειρουργός, εξειδικευθείς στη Χειρουργική του Παχέος Εντέρου και του Πρωκτού.
Γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1978 στις Ράχες Φθιώτιδος. Κατοικεί στην Αθήνα.
Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Είναι πτυχιούχος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών “Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική, Ρομποτική Χειρουργική και Τηλεχειρουργική” με βαθμό “Άριστα“.
Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό “Άριστα“.
Κατέχει τον τίτλο του Fellow of the American College of Surgeons (FACS) από τον Οκτώβριο του 2017.
Ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στην Α’ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών.
Μετεκπαιδεύτηκε στο Penn State Milton S. Hershey, στο Hershey της Pennsylvania των ΗΠΑ και στο St’ Mark’s Hospital and Academic Institute στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας. Εκεί εξειδικεύτηκε στη χειρουργική του παχέος εντέρου και του πρωκτού, στη χειρουργική των ενδοκρινών αδένων και στην ογκολογική χειρουργική. Είναι εξειδικευμένος στη λαπαροσκοπική χειρουργική και στη χειρουργική της “μιας οπής“.
Υπήρξε υπότροφος του Πανεπιστημίου Αθηνών κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών “Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική, Ρομποτική Χειρουργική και Τηλεχειρουργική” (2007-2008), υπότροφος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας (2014-2015­) και υπότροφος του American College of Surgeons-Stavros Niarhos Foundation Scholar (2016).
Εργάζεται στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών ως συνεργάτης χειρουργός από το 2015.
Έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 45 επιστημονικές εργασίες σε ξένα και ελληνικά ιατρικά περιοδικά. Έχει συγγράψει και έχει συμμετάσχει στη συγγραφή 5 ιατρικών βιβλίων στα ελληνικά και τα αγγλικά. Συμμετέχει ενεργά σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά συνέδρια με περισσότερες από 140 ομιλίες και ανακοινώσεις. Ήταν ενεργό μέλος οργανωτικής επιτροπής σε 4 διεθνή και ελληνικά συνέδρια και ημερίδες.
Είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής και reviewer σε αρκετά διεθνή ιατρικά περιοδικά. Αποτελεί επίσης μέλος πολλών διεθνών και ελληνικών Επιστημονικών Εταιρειών και Συλλόγων.

Κλείστε ραντεβού

Testimonials

 • Φιλικός και πρόθυμος να βοηθήσει στο πρόβλημά μου! Όλα στην ώρα τους! Συστήνεται!

  Νικόλαος Κ.

  Designer
 • Επιστήμονας με ουσιαστική γνώση και κατάρτιση που μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη!

  Αγγελικη Ν.

  Designer
 • Εξαιρετικός Γιατρός με “Γ” κεφαλαίο σπανίζει στις μέρες μας.

  Πετρούλα Σ.

  Designer
 • Εξαιρετική συμπεριφορά και επιστημονική ποιότητα!!!

  Διονύσης Σ.

  Designer